Известие

Collapse
No announcement yet.

Смяна на термостат-цена?!?!?! 45 лв

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Смяна на термостат-цена?!?!?! 45 лв

само за работата за смяната на термостата ми взеха 30 лв + 15 лв за антифриз (АР 156 1,8 ТС) искам мнения ??

---------- Post added at 19:03 ---------- Previous post was at 19:01 ----------

Отделно термостата е 63 лв...всичко това прави 98 лв

---------- Post added at 19:04 ---------- Previous post was at 19:03 ----------

+ остъпката говоря

Есктра е, аз за 30лв не си бих се захванал дори
    ex - 147 16v multijet

Comment

Първоначално публикувано от viksans Покажи съобщение
      само за работата за смяната на термостата ми взеха 30 лв + 15 лв за антифриз (АР 156 1,8 ТС) искам мнения ??

---------- Post added at 19:03 ---------- Previous post was at 19:01 ----------

Отделно термостата е 63 лв...всичко това прави 98 лв

---------- Post added at 19:04 ---------- Previous post was at 19:03 ----------

+ остъпката говоря
      Колега, ти за колко искаш да ти го сменят? За 5 може би? Ако искаш смени си го сам другия път. Никой не те кара да ходиш при друг.
      Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Зависи в кой град е колегата и в какъв сервиз е правено всичко това...
        156 2.4JTD 136+ PS

Comment

Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщение
          Зависи в кой град е колегата и в какъв сервиз е правено всичко това...
          Напротив. Зависи колко време отнема, отделно риска да се прецака нещо друго. ОЕМ е прав, ако ти се виждат много другия път опитай сам и ще разбереш защо ти взимат 30лв.(ако нямаш подходящи инструменти хич и не се захващай)
          Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Не знам ,но скоро сменях и ми взеха за смяна с антифриз 50 лв + 58лв термостат .Не си се прекарал .Колкото до смяната един авер да се цигани реши да го сменя сам .Не е кой знае ква работа ама трябва да си имаш и хабер . Накрая завърши със смяна и на датчик и още пари отгоре

Comment

абе той е от дясно на двигатела бе ако съм знаел че е там може би и сам да съм го сменил....работа за малко време!!!!

---------- Post added at 22:20 ---------- Previous post was at 22:19 ----------

ма нали сме паралий и защо някой друг да не ни свърши работата...пък дори не знам дали това което са ми сипали е антифриз наистина или си е моя преди да го източат

Comment

Бе то и аз ако знаех числата от тото-то щях да ги напиша и да го спечела ама ... уви
                Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Хайде, хайде, голямата философия е точно пък смяната на термостата на 156-ца. Съвсем друг е въпроса, че това си е нормална цена на труд в днешно време. Все пак всички пазаруваме в едни и същи магазини и всички храним семейства и никой не прави нещо за чест и слава. На който му се иждат цените високи за това, нека сам да си сменя. Аз поне така процедирам с термостати, масла, филтри, накладки и др., но не всеки може и има възможност. Именно за това, когато човек не може, си плаща.

Първоначално публикувано от badmadafaka
                  Аз пък даже си мисля, че тоя дето викаш, че струва 63 лева е някакъв измислен, освен това антифриза дето е 15 пак едва ли е от най-истинските...
                  Колега, не знам ти с какви "извънземни" термостати си караш колата, ама за без датчик, точно толкова си струва един съвсем нормален и приличен термостат за нашите бангии.
                  Last edited by AlfaMan; d.m.y г., 23:13.
                  Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                  Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                  Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                  Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

Да , 47лв дадох днес за оригинален BEHR и гарнитура за него. Май това е единственото нещо , което е по-евтино при V6 ,сравнено с T.S.
                    Last edited by Drag0; d.m.y г., 23:22.
                    ...

Comment

Working...
                    X